Juwelier Itegem

Welkom bij Juwelier Heidi Stroeckx. Heidi studeerde in 1998 af als horlogemaker en opende meteen daarna haar eerste winkeltje. In de loop der jaren specialiseerde ze zich verder in het herstellen van juwelen, het knopen van parels én het ontwerpen van glasjuwelen. In 2005 breidde de zaak verder uit en verhuisde Juwelier Heidi Stroeckx naar de huidige locatie. Intussen kan je bij Heidi terecht voor:

  • Juwelen en horloges voor dames, heren en kinderen.
  • Alle herstellingen van juwelen, horloges en parels.
  • Op maat gemaakte glasjuwelen.
  • Trouwringen voor hem en voor haar, inclusief gratis gravure.
  • Het inschieten van oorbellen zonder afspraak.
  • Het maken van een nieuw juweel met uw oud goud of zilver.
  • De aankoop van oud goud en oud zilver.

Shopt u liever vanuit uw zetel? Dan kan u ook terecht op onze webshop. Wij bieden gratis verzending aan vanaf €40 en leveren gratis aan huis in de omliggende gemeenten.

Shop online

Merken juwelier Itegem

Juwelier Heidi Stroeckx heeft een ruim aanbod juwelen en horloges voor zowel dames, heren als kinderen. Alle merken worden met zorg geselecteerd, zodat we jullie de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod.

Juwelen: Boccia Titanium, Cara, Culture Mix, Gento, Mathisse, Orage, Orage Kids, Orage Teenz, Silver Rose en natuurlijk ons huismerk dat zowel gouden, zilveren als stalen juwelen omvat.

Horloges: Boccia Titanium, Candino, Casio, Festina, Girls Only, Lotus en Superdry.

Trouwringen: Boccia Titanium, Dora, La Nikki, Mathisse, Saint Maurice en Tresor.

Hebt u vragen over ons aanbod? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen of het formulier op de website in te vullen. Ik help je met veel plezier verder.

014 26 17 52Contactformulier

Juwelier Heidi Stroeckx - Juwelier Itegem

Trouwringen juwelier Itegem

Bent u op zoek naar trouwringen? Dan nemen wij uitgebreid de tijd om jullie verder te helpen. U kan via de onderstaande knop een afspraak boeken, zodat we in alle rust de perfecte trouwring kunnen uitzoeken. Indien u ervoor kiest om uw trouwringen bij Juwelier Heidi Stroeckx aan te kopen, dan graveren wij gratis jullie initialen, namen of trouwdatum in de ringen.

Maak een afspraak

Juwelier Heidi Stroeckx - Juwelier Itegem

Heidi Stroeckx Juwelier Itegem

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten in de juwelierszaak. Hieronder vindt u de openingsuren en het adres van Juwelier Heidi Stroeckx. Aarzel niet om contact op te nemen indien u nog vragen heeft.


Openingsuren:

Di-vrij: 10u00 - 12u30 en 13u30 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 17u00

Shop online


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x